ČL U15 - 18.kolo: FK Jindřichův Hradec 1910 – TJ Kunice

foto ze zápasu FK Jindřichův Hradec 1910 – TJ KuniceFK Jindřichův Hradec 1910 – TJ Kunice 4:0 (0:0)

Na zápas 18.kola jsme cestovali na jih Čech do města Jindřichův Hradec. Domácí tým je v tabulce pouze o jednu příčku před námi a tak jsme věřili, že pokud podáme srovnatelný výkon jako v předešlých zápasech, tak bychom mohli sehrát vyrovnané utkání. To se nám ovšem podařilo pouze první poločas, v tom druhém jsme výrazně polevili a domácím jsme vítězství značně ulehčili.

V prvním poločase jsme podali celkem slušný výkon, nejen že jsme soupeře nepustili do žádné vyložené šance, tak naopak v 19.min jme měli velkou příležitost my. Na centr z levé strany si nabíhali Dan Procházka a Michal Kožner a pokud by došlo ke vzájemné komunikaci, tak jsme mohli jít dokonce do vedení.

Druhá půle byla z naší strany velmi slabá. Pohybovali jsme se pomaleji, chyběla nám bojovnost a větší vůle se poprat o dobrý výsledek. Již v úvodních minutách se domácí dostali do dvou vyložených šancí, ale ani jednu ještě neproměnil.  My jsme nebezpečně ohrozili domácí branku jen jednou a to ve 45.min, ale David Horálek potřeboval více času, než mu dopřáli domácí hráči a tak z naší velké šance nakonec nic nebylo.  První gól padl ve 48.min po naši individuální chybě, kdy stoper špatně odhadl dráhu letu, míč špatně trefil a domácí útočník nabídnutou šanci využil 1:0. I druhému gólu předcházelo naše zbytečné pochybení, kdy jsme faulovali v blízkosti pokutového území a domácí hráč se z VPK trefil parádně 2:0.

Tento stav trval až do 67.min, ale v posledních třech minutách jsme ještě dvakrát inkasovali a nakonec prohráli 4:0

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „přestože jsme na jaře prohráli všechny dosavadní zápasy, tak jsem byl většinou s výkonem svých svěřenců spokojen. Po dnešním zápase jsem zklamaný, neboť naše hra především ve druhé půli nebyla dobrá. Přitom jsme dnes hráli se soupeřem se kterým jsme vůbec prohrát nemuseli. V prvním poločase jsme si dokázali vytvořit několik dobrých příležitostí, ale do útočné fáze se zapojovalo málo hráčů a chyběla podpora z druhé vlny. Bohužel i to je důvod, proč jsme nedali gól. Ve druhém poločase jsme přestali běhat, a soupeř přestože hrál pořád to samé, tak měl najednou výrazně navrch. Dva góly jsme dostali po zbytečných individuálních chybách a další dva z VPK. Obě standardky vznikly poté, co jsme v soubojích byli pozdě a zbytečně jsme faulovali v blízkosti pokutového území. Sice jsme dostali dva góly až v samotném závěru utkání, ale je nutné přiznat, že domácí ještě nejméně tři dobré příležitosti neproměnili.“

 

Sestava: Franta M. – Plášil M., Atexinger J., Pivoňka D., Novák M. – Frinta P., Šticha J., Horálek D. – Šerák M., Procházka D., Kožner M.

Na střídání: Škoda J., Zoubek F., Strejček M.

 

Góly: --

Asistence: --

ŽK:  Pivoňka D., Šticha J., Horálek D.

ČK: --

Rozhodčí: Rejžek P. – Reisner J., Reisner R.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem