ČL U15 - 19.kolo: TJ Kunice - 1.FK Příbram

foto ze zápasu TJ Kunice - 1.FK PříbramTJ Kunice - 1.FK Příbram  1:4 (0:1)

V 19.kole žákovské ligy jsme v domácím prostředí přivítali soupeře z Příbrami. Hrálo se za ideálního fotbalového počasí na hlavním hřišti v Kunicích. Odehráli jsme poměrně solidní utkání, ve kterém jsme dlouho vzdorovali, ale hosté v závěru utkání vyjádřili svou herní převahu i gólově a zaslouženě vyhráli 1:4.

V prvním poločase jsme hráli velice zodpovědně v defenzivní činnosti a hosté se tak dlouho nemohli gólově prosadit. Přesto si soupeř vytvořil několik nebezpečných situací před naší brankou, ale střely zpravidla končily buď v rukavicích našeho brankáře a nebo mířily mimo dosah naší branky. Jediný gól padl ve 22.min po taktické chybě našich středových obránců a hosté se tak ujali vedení 0:1 My jsme měli příležitosti asi tři, ale ani jedna nevedla k vážnějšímu ohrožení příbramské branky.

Ve druhém poločase se postupně zvýrazňovala herní převaha našeho soupeře a přibývalo nebezpečných situací před naší brankou. V 51.min se hosté trefili podruhé a zvýšili na 0:2. Devět minut před koncem zápasu nám hosté darovali kontaktní gól. Po nepřesném přihrávce uklouzl hostující brankář a Dan Procházka se překvapivě ocitl úplně sám před prázdnou brankou a snížil na 1:2. Ovšem naše euforie netrvala dlouho a hosté dvěma rychlými góly potvrdila svou suverenitu a upravila na konečných 1:4. Nic na tom nezměnila ani naše jediná gólová šance v poslední minutě utkání, kterou hosté se štěstím zachraňovali na brankové čáře.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „pokud by hosté proměnili většinu svých gólových šancí, mohl být výsledek utkání daleko výraznější. Přesto jsem s výkonem svých hráčů spokojen. Velkou pochvalu si zaslouží celá obranná čtyřka, která se viditelně snažila plnit taktické úkoly a i díky tomu jsme uhráli s výrazně kvalitnějším soupeřem poměrně dobrý výsledek.“

 

 

Sestava:  Franta M. – Plášil M., Atexinger J., Frinta P., Novák M. – Trojánek R., Šticha J., Horálek D. – Šerák M., Procházka D., Kožner M.

 

Góly: Procházka D.

Asistence: --

ŽK/ČK: --

Rozhodčí:  Šimáček J. – Chrudimský J., Boček M.

 

Foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem