ČL U15 - 20.kolo: SK Benešov – TJ Kunice

foto ze zápasu SK Benešov – TJ KuniceSK Benešov – TJ Kunice 7:0 (4:0)

Utkání 20.kola žákovské ligy se hrálo za příjemného slunečného počasí na hlavním travnatém stadiónu SK Benešov. Do zápasu jsme nemohli počítat hned se třemi hráči, což byla v našem úzkém kádru docela komplikace. Mimo to do základní sestavy musel naskočit Dan Pivoňka, který se teprve zotavuje po delší nemoci a jeho start v tomto utkání nebylo zrovna rozumné řešení. Lavičku náhradníků tak obsadili pouze tři kluci z kategorie  U14.

Domácí si od úvodních minut vytvořily herní převahu a donutili nás zatáhnout se hluboko k naší bráně. Z toho pochopitelně pramenili i šance. V 8.min neudržel náš brankář relativně lehkou střelu k pravé tyči a domácí se ujali vedení 1:0. O deset minut později jsme měli velkou šanci k vyrovnání, ale Michal Kožner své sólo zakončil střelou na zadní tyč, ale branku netrefil. V 19.min se nám nepodařilo odkopnout míč z našeho vápna a domácí přidali druhý gól 2:0. Na 3:0 zvýšil soupeř ve 29.min, když vystihl naší nepřesnou rozehrávku ve středu hřiště a prosadil se z rychlého protiútoku. Bohužel ještě do přestávky jsme inkasovali počtvrté a do kabin se tak odcházelo za stavu 4:0.

Druhá půle byla z naší strany o něco málo lepší, přesto domácí kontrolovali hru a žádné výsledkové překvapení nedopustili. Hned v úvodu druhé půle se nám naskytla šance, kdy jsme šli do přečíslení tři na jednoho, ale branku domácích jsme ani neohrozili. O chvilku později jsme zahrávali na útočné polovině VPK, bohužel centrovaný míč zachytil první bránící hráč a domácí po rychlém brejku zvýšili na 5:0. Při šestém gólu si všiml benešovský hráč vysokého postavení našeho brankáře a střelou z poza vápna ho obloučkem překonal. Pokud to bylo chtěné, tak domácí hráč ukázal excelentní přehled a krásným gólem zvýšil na 6:0.  Deset minut před koncem přehnal David Horálek svůj důraz  v osobním souboji a daroval domácím VPK. Míč zastavila ruka našeho hráče ve zdi, který si chránil obličej, ale hlavní rozhodčí to posoudil tak, že byla ruka příliš daleko od těla a nařídil dle mého názoru poněkud přísnou penaltu. Tu domácí na dvakrát proměnili a uzavřeli gólový účet na stavu 7:0

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „odehráli jsme z našeho pohledu relativně slušné utkání, přesto to dnes na žádné překvapení nestačilo. Soupeř byl kvalitnější, navíc byl poměrně produktivní a tak je rozdíl ve skóre docela výrazný. Sice jsme opět dostali několik gólů po našich chybách, ale je třeba vidět, že soupeř nás svou aktivní hrou k těm chybám donutil. Více mě mrzí, že jsme neproměnili některé naše šance. Ve dvou případech jsme šli sami na domácí branku a dále jsme měli několik příležitostí, kdy jsme šli do přečíslení tři na dva, nebo dokonce tři na jednoho, ale častokrát jsme ani nezakončili“

 

 

Sestava:  Franta M. – Plášil M., Atexinger J., Pivoňka D., Novák M. – Horálek D., Šticha J., Trojánek R. – Kožner M., Procházka D., Šerák M.

Na střídání: Zoubek F., Strejček M., Lutovský O.

 

Góly:  --

Asistence: --

ŽK/ČK:  --

Rozhodčí: Hocek P. – Macháček K., Balík P.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem