ČL U15 22.kolo: SK Slavia Praha - TJ Kunice

foto ze zápasu SK Slavia Praha - TJ KuniceSK Slavia Praha - TJ Kunice 11:0 (6:0)

První květnovou neděli jsme zavítali do sportovního areálu do Edenu, kde jsme změřili své síly s domácím týmem SK Slavia Praha. Bohužel jsme k našemu soupeři cítili až přehnaný respekt a po špatném vstupu do utkání jsme nakonec podlehli vysoko 11:0.

První tři góly padly jak přes kopírák, kdy jsme kolem hráčů soupeře jen pobíhali a naprosto chyběla snaha získat míč, odstavit hráče tělem, či jinak zabránit tomu, aby domácí ohrozili naší branku. Výsledkem bylo velmi rychlé vedení soupeře, kdy v 7.min zvyšoval už na 3:0. Podobnou příčinu lze hledat i u gólů z 10. a 15.min, kdy se stav změnil na 5:0. V závěru poločasu jsme inkasovali ještě jednou a tak se do kabin odcházelo za stavu 6:0 pro domácí.

Vstup do druhé půle byl ovšem velmi podobný tomu prvnímu a během dvou minut jsme dvakrát lovili míč z naší sítě 8:0. Teprve až poté se v naší hře začaly objevovat prvky bojovnosti a snahy získat a udržet míč. V tomto ohledu byl pro náš tým nejvíce platný Matěj Svoboda, který ve středu hřiště dokázal podržet míč a případně založit nějakou útočnou akci. Bohužel kvalita domácích obránců nám toho moc nedovolila a tak slávistický brankář zasahoval jen zcela výjimečně. Naopak náš gólman si zachytal, předvedl několik skvělých zákroků, ale na góly z 51., 62. a poslední 70.minuty už neměl a soupeř uzavřel gólový účet na stavu 11:0

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „je jasné, že není v našich silách, abychom mohli konkurovat týmům z první poloviny tabulky a v případě Sparty či Slavie to platí dvojnásob, ale i v našem případě máme nějakou hranici svých možností, kterou se snažíme posouvat neustále směrem dopředu a o to víc mě mrzí, že jak minulý týden s Bohemkou, tak i v dnešním utkání se Slavií jsme se k této pomyslné hranici ani nepřiblížili. V úvodní čtvrthodině jsme hráli velmi ustrašeně a s obrovským respektem, kolem hráčů soupeře jsme jen alibisticky pobíhali, ale naprosto chyběla snaha o zisk míče. Domácí toho využili a za 15 minut nám nastříleli 5 gólů. V některých činnostech jsme se sice v průběhu utkání zlepšili, ale přesto vím že máme na víc a že je v našich silách, abychom byli i těmto týmům důstojnějšími soupeři.“

 

Sestava: Franta M. – Šerák M., Atexinger J., Pivoňka D., Frinta P. (30‘ Novák M.) – Šticha J., Svoboda M. Horálek D. (45‘ Trojánek V.) – Plášil M., Procházka D. (55‘ Labač R.), Kožner M.

 

Góly: --

Asistence:  --

ŽK/ČK: --

Rozhodčí: Simbartl V. – Janků T., Zíka L.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem