přátelské utkání: Kunice B - Kunice U19

Kunice B - Kunice U19 7:3 (3:1)

Na dobře připraveném hřišti ve Světicích sehrálo naše B mužstvo první přípravné utkání s naším starším dorostem. Utkání začalo ve velmi dobrém tempu i přes vysoké letní teploty. Na první branku dorostu jsme odpověděli brzy, když Miloslav Prokš zatáhl balon po levé straně, odcentroval do šestnáctky a Lukáš Bříza se nemýlil.

Zanedlouho Zdeněk Zderadička přesnou přihrávkou našel Karla Kučeru, který hlavou zvyšuje na 2:1. Na hřišti se objevuje i Antonín Přída, který po sérii kliček předkládá balon volnému D. Prokšovi a zvyšuje na 3:1.

Druhý poločas začínáme opět mírnou převahou. Do třetice z levé strany se uvolňuje D.Prokš a přihrává Z. Zderadičkovi, který zvyšuje na 4:1. Na 5:1 zvyšuje K. Kučera, kterého poslal do šance Z. Zderadička. Šestý gól přidáváme z rohového kopu, kdy M. Dušek nachází Z. Zderadičku. Potom si náš tým vybírá slabší desetiminutovku a po chybách v obraně inkasujeme dva zbytečné góly. Na konečných 7:3 dává gól z penalty A. Přída, když Z. Zderadičku fauluje obránce dorostu.

 

Sestava:  Karlík J.- Čapek D., Prokš M., Zieris M., Melichar P. -  Prokš D., Dušek M., Bříza L., Skála M. - Kučera K., Zderadička Z.

Střídali:  Přída A.

 

Góly: Bříza L., 2x Kučera K., Prokš D., 2x Zderadička Z., Přída A. (P);

Asistence: Prokš M., 2x Zderadička Z., Přída A., Prokš D., Dušek M.
ŽK/ČK:  --

 

foto ze zápasu

(hodnocení zápasu očima soupeře)

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem